PODIGNUTA OPTUŽNICA

UHIĆEN OTAC KOJI JE SEKSUALNO ISKORIŠTAVAO KĆER Snimao ju je golu i fotografije slao drugima preko Facebooka, inače je profesor u školi

 
 Ilustracija/Profimedia, imageBROKER

Muškarca, inače profesora u jednoj našoj školi tereti se za čak 12 kaznenih djela na štetu vlastite kćeri, a radi se o spolnom zlostavljanju i iskorištavanju djeteta.

Tog se 43-godišnjaka tereti za dva kaznena djela teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina, tri kaznena djela teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te šest kaznenih djela iskorištavanje djece za pornografiju, javlja Bjelovar.live.

On je na svoj mobitel primio i spremio fotografiju te četiri video snimke s djevojčicama koje sudjeluju u seksualnim odnosima. Te je snimke putem Facebooka proslijedio još petorici muškaraca, stoji u optužnici u kojoj se dodaje i da je snimao vlastitu maloljetnu kći golu, a i te je fotografije prosljeđivao dalje. Optužen je i za seksualno zlostavljanje vlastite kćeri.

Nakon uhićenja se nalazi u istražnom zatvoru u Bjelovaru, a Bjelovar.live doznaje da postoji opasnost da bi on puštanjem na slobodu mogoa ponoviti kazneno djelo pa mu je istražni zatvor stoga produljen. U optužnici se predlaže i izricanje sigurnosne mjere zabrane obavljanja njegove djelatnosti, a ako to sud prihvati, moguće je da mu se i doživotno zabrani rad u školi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:09