VICE PALIĆ

UHIĆEN PRIJATELJ DAVIDA KOMŠIĆA Mladić koji je provocirao obitelj ubijene djevojke 'pao' zbog dilanja droge maloljetnicima ispred škole u Zagrebu

 
Palić je nakon presude Davidu Komšiću provocirao strica ubijene Kristine Krupljan
 Screenshot/Facebook

Zbog prodaje droge maloljetnoj osobi, u subotu je uhićen 24-godišnji Vice Palić, navodni prijatelj Davida Komšića nepravomoćno osuđenog za brutalno ubojstvo Kristine Krupljan.

Upravo nakon izricanja te presude u travnju ove godine Palić je ispred zagrebačkog Županijskog suda provocirao članove obitelji ubijene djevojke te je isprovocirao da ga njezin stric fizički napadne na Zrinjevcu.

Policija je Palića privela zbog sumnje da je u subotu navečer kod jedne škole u zagrebačkoj Dubravi prodao manju količinu marihuane jednom maloljetniku. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja doveden je na Županijski sud u Zagrebu gdje mu je nadležna sutkinja istrage odredila jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke kao i opasnosti od ponavljanja djela.

Palić je i na dan izricanja presude Davidu Komšiću bio na Županijskom sudu zbog tučnjave s ocem, odnosno zbog nasilja u obitelji. Iako je svoj "problem" brzo riješio, ostao je s jednim prijateljem ispred zgrade suda neko vrijeme, "čavrljajući" s novinarima.

Nakon objave presude, dok je majka pokojne Kristine Krupljan davala izjavu predstavnhicima medija, počeo je sa strane dobacivati, doviknuvši između ostaloga da je "o tome ranije trebala govoriti".

Nakon nekog vrmena otac i stric ubijene izgubili su živce zbog njegovih dobacivanja te su potrčali za njim. Strica ga je i fizički napao, ali je žešći fizički sukob spriječio nazočni policajac. Vicu Palića policija je tada prijavila za remećenje javnog reda i mira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:08