UBOJSTVO NA VRBANIMA

Uhićen suprug ubijene Nebojša R. (54), doznajemo gdje je policija pronašla čekić s tragom krvi

Osumnjičeni Nebojša R. (54) policiji nije želio ništa reći o zločinu koji se dogodio u noći s petka na subotu...
 Goran Mehkek/Cropix

Je li 54-godišnji Nebojša R. u noći na subotu u njihovu stranu u Štefanićevoj ulici u Prečkom ubio svoju tri godine stariju suprugu Tatjanu, pitanje je na koje je jučer policija pokušala dobiti odgovor, no on im ga, koliko smo uspjeli doznati, nije dao.

Nebojšu R. policajci su uhitili u nedjelju navečer oko 22 sata u obližnjoj Petrovaradinskoj ulici, zapravo stotinjak metara od mjesta ubojstva, no nitko zasad ne zna gdje je bio dan i pol. Tijelo Tatjane R. (57) pronašli su u jutarnjim satima u subotu radnici koji su došli postavljati stolariju u njihov stan. Ondje je živjela sa svojim tri godine mlađim suprugom, no u trenutku pronalaska tijela, supruga nije bilo.

Pozvana je policija, a ubrzo je utvrđeno da je žena ubijena tvrdim i tupim predmetom, najvjerojatnije čekićem, udarcima u glavu. Suprug, kojega su susjedi opisivali kao mirnu i blagu osobu, u stanu je ostavio mobitel tako da ga nije bilo moguće locirati preko bazne stanice.

Ipak, policija ga je uspjela pronaći dan i pol kasnije te su ga uhitili zbog ubojstva supruge te je nad njim počelo kriminalističko istraživanje.

Nekoliko sati nakon pronalaska tijela, policija je pretraživala i kontejnere oko zgrade u Štefanićevoj, tražeći oružje kojim je žena ubijena, no tada bez uspjeha.

Međutim, kako neslužbeno doznajemo, upornom potragom policija je uspjela pronaći čekić s tragovima krvi i to nekoliko stotina metara od mjesta ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 05:47