ZARADIO 50.000 KN

UHIĆEN VLASNIK POZNATOG NARODNJAČKOG KLUBA Podvodio djevojke, među njima i maloljetnice

Cijena usluga kretala se od 800 do dvije tisuće kuna ovisno o trajanju i vrsti usluge, a ugostitelja se tereti da je, uzimajući polovicu zarade od djevojaka, zaradio najmanje 50 tisuća kuna. Svaka od djevojaka je tijekom inkriminirajućeg perioda opslužila više desetaka klijenata.

Policajci Odjela organiziranog kriminaliteta splitske PU upali su u petak ujutro u stan 43-godišnjeg I.S. iz Trogira i uhitili ga zbog sumnje da je podvodio tri djevojke s trogirskog područja od čega dvije maloljetnice, javlja Slobodna Dalmacija.

Kako doznajemo, I.S. je suvlasnik jednog popularnog narodnjačkog kluba na trogirskom području, a na teret mu se stavlja da je djevojkama radi pružanja seksualnih usluga pronalazio mušterije tijekom 2011., 2012. i početkom 2013. godine.

U svom je klubu s prijateljima i poznanicima upoznavao djevojke koje su potom u prostorijama kluba te stanovima i privatnima partmanima na trogiorskom području seksualno opsluživale klijente. Cijena usluga kretala se od 800 do dvije tisuće kuna ovisno o trajanju i vrsti usluge, a ugostitelja se tereti da je, uzimajući polovicu zarade od djevojaka, zaradio najmanje 50 tisuća kuna.

Svaka od djevojaka je tijekom inkriminirajućeg perioda opslužila više desetaka klijenata.

Trogiranin je tijekom popodneva priveden na ispitivanje na Županijsko državno odvjetništvo, a tijekom večeri je bio zakazan susret kod istražnog suca kako bi se odlučilo hoće li mu biti određen istražni zatvor.

Do zaključenja teksta nismo uspjeli saznati kakva je odluka donesena iako je tužiteljstvo tražilo određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora. Kako smo doznali, u ŽDO je osumnjičeni došao u pratnji svog odvjetnika Vinka Gulišije koji nije, kad smo ga nazvali,ništa htio govoriti.

- Pa di ste prije saznali, znate da vam ne mogu ništa reći - nasmijao se Gulišija, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:26