ZLOČIN U ZAGREBU

UHIĆEN ZBOG KRVAVOG UBOJSTVA NA SAVICI Ženu (63) je nožem izbo njezin psihički bolestan sin?!

Žrtva je po neslužbenim podacima u stanu na Savici živjela zajedno sa sinom, koji je imao psihičkih problema i koji ju je navodno ubio
 Ivan Klindić / CROPIX

ZAGREB - Nekoliko dana nakon što je mrtva 63-godišnja žena pronađena u lokvi krvi u svojem stanu na zagrebačkoj Savici, policija je uhitila 36-godišnjaka kojeg sumnjiči za to ubojstvo, a navodno je riječ o njezinom sinu.

JOŠ JEDNO UBOJSTVO U ZAGREBU Policija pronašla mrtvu ženu u stanu na Savici, ima tragova nasilne smrti

Zagrebačka policija izvijestila je kako sumnja da je muškarac prošlu srijedu između 15 i 17 sati nakon svađe u stanu u ulici Vladimira Ruždjaka prišao s leđa žrtvi i nožem joj zadao više uboda od kojih je preminula.

Žrtva je po neslužbenim podacima u stanu na Savici živjela zajedno sa sinom, koji je imao psihičkih problema i koji ju je navodno ubio.

POLICIJA TRAGA ZA SINOM UBIJENE ŽENE ‘Džeri da je mamu ubil? Ne vjerujem!

Ubijenu ženu je po pisanju medija pronašao stariji sin koji je bio zabrinut jer nije mogao dobiti majku pa je s tetkom i susjedom otišao do njezinog stana. Policiji je ubojstvu navodno prijavio član šire obitelji.

Dan prije pronalaska mrtve žene na zagrebačkoj Savici, mrtva žena pronađena je i u garaži na zagrebačkoj Trešnjevci zbog čega je po pisanju medija priveden bivši svećenik Danijel Horvat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:45