PALI NA GRANICI

Uhićena dva Crnogorca: Dubrovčanin odbio dilati kokain, pa prijetili da će ubiti njega i obitelj

Zbog toga su "42-godišnjak i 36-godišnjak u tri navrata tijekom studenog dolazili na područje najjužnije hrvatske županije.
Ilustracija
 Sergej Drechsler/Cropix

Dvojica Crnogorca uhićena su u nedjelju na granici, prilikom ulaska u Hrvatsku, i osumnjičena za kaznena djela prijetnje i neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, izvijestila je u srijedu Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Istragom je utvrđeno da su htjeli ostvariti prijetnje ubojstvom osobe iz Dubrovačko-neretvanske županije i njegove obitelji, a koja im se odbila pridružiti u preprodaji kokaina.

"42-godišnjaka i 36-godišnjaka iz Crne Gore sumnjiči da su, s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi prodajom kokaina, sredinom studenog kontaktirali osobu s područja Dubrovačko-neretvanske županije i nagovarali ga da se s njima uključi u preprodaju većih količina kokaina. Zbog toga su u tri navrata tijekom studenog dolazili na područje najjužnije hrvatske županije.

Kada ih je spomenuti muškarac odbio, počeli su prijetiti da će ubiti njega i članove njegove obitelji", izvijestili su iz policije.

Dvojac je uhićen u nedjelju, prilikom ulaska u Hrvatsku, kad je istragom utvrđeno da je namjera njihovog dolaska bila ostvarenje navedenih prijetnji.

Obojica su u pritvoru u Dubrovniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 14:31