‘PALA‘ SVODNICA

Uhićena mlada Zagrepčanka koja je podvodila 56-godišnjakinju, klijente je nalazila preko oglasnika

U stanu su pronađena dva mobitela s pripadajućim SIM karticama, veća količina prezervativa te određena količina novca

Ilustracija

 Nikola Vilic/Cropix/Cropix

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prostitucija“.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sumnja se da je osumnjičena od kraja listopada 2022. do početka travnja 2023. godine radi zarade organizirala i omogućila drugim osobama pružanje spolnih usluga na način da je vrbovala i poticala na pružanje spolnih usluga 56-godišnjakinju.

Putem platforme za oglašavanje, pod više korisničkih imena i brojeva mobitela 33-godišnjakinja je objavljivala oglase radi pružanja spolnih usluga, osobno se javljala te zainteresiranim muškim osobama nudila spolne usluge. Zatim je zainteresirane osobe upućivala na adrese gdje je 56-godišnjakinja pružala spolne usluge u stambenim objektima na području Zagreba, a kojoj je radi toga osumnjičena ranije putem mobitela, najavljivala njihove dolaske. U navedenom vremenskom periodu, zainteresiranim muškim osobama pružila je najmanje 60 spolnih usluga za dogovoreni novčani iznos, nakon čega je osumnjičena, preuzimala novac, a koju zaradu su kasnije međusobno dijelile u za sada točno neutvrđenom iznosu.

Temeljem naloga Županijskog suda obavljene su pretrage prostora s kojima se koristi osumnjičena te su pronađena dva mobitela sa pripadajućim SIM karticama, veća količina prezervativa te određena količina novca.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:05