POTVRDILA POLICIJA

Uhićena osoba zbog ubojstva žene sa zagrebačkih Srednjaka!

Tijelo ubijene žene pronađeno je u petak ujutro

Na zagrebačkim Srednjacima ubijena žena

 Ronald Gorsic/Cropix

Devet sati nakon otkrića beživotnog tijela na zagrebačkim Srednjacima, iz PU zagrebačke kažu da je osoba koja se dovodi u vezu s kaznenim djelom pod nadzorom policije.

Kako je Jutarnji list ranije neslužbeno doznao, u Ulici Srednjaci u istoimenom kvartu nepoznati je počinitelj s više uboda oštrim predmetom, najvjerojatnije nožem, usmrtio žensku osobu. Na vratima njezina stana pojavio se jutros muškarac kojeg su dočekali očiti znakovi provale.

- Netko mi je ubio mamu, poziv je u pomoć koji je jutros oko 8.20 sati zaprimila zagrebačka policija.

- Šokirani smo. Pa to je drugo ubojstvo danas. Nismo kod susjede čuli nikakvu buku proteklu noć niti ranijih dana. Zadnji put na prozoru sam ju vidjela prije Uskrsa. Mahnula mi je dok sam šetala psa. Ne znam tko bi takvoj plahoj osobi imao snage nauditi. Čitam na internetu da je ubijena nožem i da ima tragova provale. Iskreno? Iz dana u dan nam na portafon zvone nepoznati ljudi i prodaju krpe, vjerske kalendare, lonce, nude masažere, kreme za bolove, nude neke pretplate. A uznemiravaju nas sa svojim ponudama i na kućne telefone. Ne bi me začudilo da je netko od tih osoba došao susjedi na vrata, rekla je za Jutarnji jedna stanarka zgrade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 15:28