IZA REŠETAKA

Uhićena supruga Srđana Mlađana: Rastrojena Elia nožem ranila sebe pa baki prijetila ubojstvom

Privedena je zbog prijetnje ubojstvom. Sama je nazvala policiju kako bi se prijavila
Srđan i Elia Mlađan
 Hanza Media/Facebook

Elia Mlađan (21), koja se prošle godine udala za višestrukog ubojicu Srđana Mlađana (39) koji služi dugogodišnju zatvorsku kaznu, i sama je za vikend završila iza rešetaka.

Policija je protiv nje podnijela kaznenu prijavu zbog prijetnje članu njezine obitelji, nakon čega joj je određen jednomjesečni istražni zatvor. Kako neslužbeno doznajemo, osumnjičena je da je prijetila svojoj baki s kojom živi, a sve se navodno odvilo u petak u večernjim satima u bakinu i djedovu stanu u Zagrebu.

No, motiva nema nego je djevojka po svemu sudeći bila u stanju psihičkog rastrojstva. Tome u prilog govori i činjenica da je sama pozvala policiju kako bi se prijavila.

Toga se dana u prijepodnevnim satima djevojka sama izranjavala nožem i pozvala Hitnu pomoć tražeći da ju se hospitalizira. Hitna pomoć je došla, no nakon što su joj sanirane ozljede i nakon što je pregledana, liječnici su je odlučili pustiti kući. Navečer joj se stanje opet pogoršalo te se prvo žestoko posvadila i potukla s bratom koji ju je pokušao primiriti.

Potom im je prišla baka koja je također pokušala uvjeriti unuku da se smiri. Međutim, djevojka je otišla u drugu sobu, vratila se s nožem u ruci i zaprijetila baki da će je ubiti. Zatim je, doznajemo, sama nazvala policiju, koja je došla i uhitila je.

Elia Mlađan, koja se prije prezivala Molnar, prilično je šokirala javnost u listopadu prošle godine kada se udala za Srđana Mlađana, jednoga od najozloglašenijih ubojica u novijoj hrvatskoj povijesti.

Naime, Mlađan je zbog tri ubojstva već skoro dva desetljeća na izdržavanju zatvorske kazne, koju bi trebao odslužiti za otprilike 7 godina. Djevojka i on počeli su se dopisivati, tijekom čega ju je on zaprosio, na što je ona pristala, a prvi put su se vidjeli uživo na samoj ceremoniji vjenčanja koja je održana u kaznionici u Lepoglavi.

"Srđan je baš onakav kakvim sam ga zamišljala. Stvari koje je činio 90-ih su njegova prošlost. Uvjerena sam da je sada drugi čovjek", rekla je Elia Mlađan lani za Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 09:15