DRAMA KOD VUKOVARA

Uhićena žena u Slavoniji: Usred noći podmetnula požar dok je u kući spavala četveročlana obitelj!

Srećom nema ozlijeđenih. Nastala je samo materijalna šteta procijenjena je na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna
Požar u kući
 Jvp Petrovci

Na obiteljskoj kući u Petrovcima, nedaleko Vukovara, dok je u njoj spavala četveročlana obitelji, u rano jutro izbio je požar koji je, kako je utvrđeno, podmetnula 35-godišnjakinja, a na sreću nitko nije ozlijeđen, izvijestila je u utorak vukovarsko-srijemska policija.

U suradnji s inspektorom za zaštitu od požara, policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno kako se požar, koji je u ponedjeljak ujutro izbio na drvenom stepeništu pomoćne prostorije. Uporabom lako zapaljive tekućine i otvorenoga plamena drvenim gredama proširio se po krovištu cijele kuće i pomoćnih prostorija.

Nastala materijalna šteta procijenjena je na iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna, navode iz policije dodajući kako je istoga dana uhićena 35-godišnjakinja zbog sumnje da je podmentnula požar.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 35-godišnjakinja 31. svibnja u vremenu od 4 do 5 sati uporabom lako zapaljive tekućine i otvorenog plamena zapalila drveno stepenište pomoćne prostorije, te tako uzrokovanim požarom, dovela u opasnost živote i tijela osoba u obiteljskoj kući.

Policija će protiv 35-godišnjakinje podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, a tijekom današnjeg dana bit će predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2021 05:10