VIŠE UHIĆENIH

UHIĆENJA DILJEM HRVATSKE Padaju osobe koje se sumnjiče za organizirani kriminal, filmska akcija u Prečkom

 
 Jutarnji list

NOVO 10.50 - Više osoba privedenih u PNUSKOK na Oranicama zatražilo je branitelje i upravo bi trebalo početi njihovo ispitivanje.

Ni branitelji nekih od osumnjičenih zasad ne znaju što se njihovim klijentima stavlja na tereti i uskoro očekuju više saznanja.

Inače, iako su neki mediji objavili da su ujutro u Prečkom muškarca uhitili pripadnici specijalne policije, kako smo doznali, riječ je o ekipama za posebne zadaće Interventne policije koji su specijalizirani za zadaće uhićenja osoba iz kriminalnog miljea.

Više informacija trebalo bi se znati uskoro, ali kako neslužbeno doznajemo radi se o kaznenim djelima iz domene organiziranog kriminaliteta. Kako nesluženo doznajemo, uhićenja se dovode u vezu sa spaljivanje autmobila vodećim ljudima u Dinamu. Akcija traje na području cijele Hrvatske.

- Za sve informacije obratite se MUP-u - kratko su nam odgovorili iz Policijske uprave Zagrebačke ne želeći reći ništa više ni o uhićenju na području te Policijske uprave.

Zasad nema ni više informacija iz Službe za odnose s javnošću MUP-a RH, a u Ravnateljstvu policije u tijeku je sastanak o tome kad će se izaći u javnost s više informacija o uhićenjima.

Također doznajemo da je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku. (Dušan Miljuš)

-------------------------

Diljem Hrvatske u tijeku je opsežna policijska akcija u kojoj je, prema prvim informacijama, uhićeno više osoba iz kriminalnog miljea. U policiji ne otkrivaju detalje akcije.

Neslužbeno se, pak, doznaje da su na nekoliko lokacija diljem Hrvatske u tijeku uhićenja više osoba koje se sumnjiči da su niz nedjela iz domene organiziranog kriminala počinili u sklopu zločinačkog udruženja.

Dnevnik.hr piše da je desetak policajaca s fantomkama u Prečkom presrelo BMW i iz njega izvuklo vozača.

Interventna policija je na terenu, a uhićeno je više osoba povezano uz više kaznenih djela.

Kako je ispričao svjedok, policajci s fantomkama su zaustavili BMW u zagrebačkom naselju Prečko, izvukli iz njega vozača i spustili ga na cestu.

Reporter Jutarnjeg javlja da se uhićenje dogodilo Lhotkine ulice i ulice Ivana Matetića Ronjgova. S kombijem i Fiestom pripriječili su put BMW-u, te iz vozila izvukli jednu osobu.

Uskoro opširnije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2023 23:24