ZLOČIN ZGROZIO SVE

Ujutro svjedočila u Palači pravde protiv Davida i još trojice jer su joj u prosincu uništili auto, a navečer je s njim otišla na oproštajnu večeru...

 Željko Puhovski / Hanza Media, Bruno Konjević / Hanza Media, Privatna arhiva

U 9 sati ujutro na dan ubojstva Kristina Krupljan (18) dala je iskaz u prostorijama Općinskog državnog odvjetništva u Palači pravde vezano uz razbojništvo i uništenje njezina auta na Bukovačkoj u prosincu 2016. Među četvoricom osumnjičenih je i David Komšić, njezin bivši dečko koji ju je mučki ubio nožem.

Oko podneva Kristina odlazi u Kozari bok kod prijateljice Anamarije. Kod nje ruča i zajedno odlaze na kavu u trgovački centar City Center one.

U stan na Volovčicu dolazi oko 18 sati. Majka se odmara za odlazak na posao u noćnu smjenu. Kristina baki govori kako ide još van i da neće dugo.

Prema informacijama njezine prijateljice Anamarije, Kristinu je David kobnog dana zvao i molio da mu se vrati. Ustrajala je u namjeri da okonča vezu.

Oko 18.30 sati pozdravila se s bakom i sjela u automobil. Navodno je s Davidom otišla na oproštajnu večeru u pizzeriju Nocturno u centru grada kako bi porazgovarali unatoč svemu i bez obzira na prekid.

Nešto prije 22 sata Kristinin susjed nazvao je njezinu majku te policiju i Hitnu govoreći da je u Opelu na parkiralištu Kristina sva u krvi.

David je otrčao kući i digao sve na noge, a netom prije predaje u policiji nož je odbacio u kontejner.

Cijelu noć i jutro nakon zločina istražitelji su doslovno okupirali njegovu kuću u potrazi za dokazima, a Kristinina majka čekala je nalaz obdukcije kako bi organizirala pogreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:57