TRAGEDIJA U BOLČU

Umirovljenik ručao s prijateljem pa se počeo gušiti hranom i preminuo: ‘Bio je žut u licu i kad mi je došao u posjet‘

Tijelo 70-godišnjaka prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se utvrdio točan uzrok smrti

Hitna pomoć u prostoru KBC-a Zagreb/Ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix

Konzumacija hrane jučer oko podne bila je kobna za 70-godišnjeg umirovljenika koji se u jednom trenutku počeo gušiti te je preminuo.

Naime, oko 12.30 sati 70-godišnjak je s 11 godina mlađim prijateljem ručao u njegovoj kući u mjestu Bolč. Pritom su konzumirali i alkoholna pića.

- U jednom trenutku 70-godišnjak se počeo gušiti uslijed konzumiranja hrane nakon čega je pao na pod. Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu događaja, međutim muškarac je preminuo - kažu iz PU zagrebačke čiji su djelatnici proveli očevid.

Mrtvo tijelo 70-godišnjaka prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

U Bolču nadomak Farkaševca mještani su zgroženi tragedijom.

- Čuli smo sirene i vidjeli Hitnu kako juri kroz selo prema Gornjem Borču. I nije dugo prošlo da se Hitna vraća nazad. Pokojni Boško, tako smo ga zvali, a kako se zapravo zove ne znamo, je navodno Ivici došao na čašicu druženja i na objed. Njih dvojca su se često družila. Čuli smo da se ugušio dok je jeo, a gazda kuće je kazao nakon svega da je, kad mu je došao u posjet, bio već vrlo žut u licu. Malo je reći da smo šokirani Boškovom smrću. On je, inače, iz susjednoj sela i socijalni slučaj, a Ivici koji je živio sam, je prijalo njegovo društvo pa mu je dolazio na biciklu redovito u posjet - kaže za Jutarnji mještanin Bolča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:16