SLIJEDI OBDUKCIJA

UMRO JE MLADIĆ KOJI JE PRIJETIO LIJEČNICIMA U BOLNICI JORDANOVAC Obitelj traži odgovore: 'Kad su ga donijeli iz zatvora bio je čitav natečen...'

Razbijeno staklo u bolnici Jordanovac i policijski auto
 Damir Krajač / Nikolina Vuković Stipaničev / Hanza Media

Mladić koji je nakon incidenta u bolnici Jordanovac završio u zatvoru, preminuo je iz još nerazjašnjenih razloga nakon što mu je pozlilo na Badnjak, javlja RTL.

Mirsad Šečić (27) je u Remetincu završio nakon smrti oca. On je tada s bratom, sestrom i majkom u bolnici Jordanovac vikao na dvojicu liječnika, prijetio im smrću i razbio staklo.

Preminuo je u bolnici nakon što mu je u zatvoru na Badnjak naglo pozlilo. Na Rebro je stigao u komi, a tamo je preminuo prije dva dana. Obitelj sada želi znati što se Mirsadu dogodilo.

'Kad su ga donijeli u bolnicu bio je natečen. Glava. Čitav je bio natečen. On se nikad nije žalio. Da je bolestan bio, da ga glava boli, nikad, nikad, nikad. Ja nisam htjela dati svog sina na obdukciju, htjela sam kako sam ga rodila, da čitav ide takav u zemlju, ali pošto oni traže istraživanje da ide na obdukciju da se ustanovi da li je to udarac, da li je to droga, da li je nešto fizički bilo', rekla je za RTL majka preminulog, Rukija Beganović.

Obitelj misli da je u zatvoru vjerojatno došlo do tučnjave u kojoj je Mirsad stradao, no Ministarstvo pravosuđa to demantira.

'Zatvoreniku je pozlilo, odvezen je u bolnicu i prema neslužbenim informacijama radi se o prirodnoj smrti. Čeka se službena dokumentacija', priopćeno je iz Ministarstva pravosuđa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:15