DVOJE MRTVIH U ZAGREBU

Upao u kuću bivše, sjekirom napao nju i dijete: Curica (1,5) umrla, ubojicu pregazio kamion

Rastrojenog počinitelja je na A3 pokosio kamion dok je hodao kolnikom te ga na mjestu usmrtio

Ulica u kojoj je sinoć muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici. Potom je u rastrojenom stanju hodajući po zagrebačkoj zaobilaznici poginuo u naletu kamiona

 Željko Puhovski/Cropix

Strašne scene odvijale su se kasno sinoć u jednoj kući na zagrebačkom Kozari putu i koje za posljedicu imaju smrt jednoipolgodišnje curice, a nedugo potom i počinitelja tog užasa.

Kako neslužbeno doznajemo, sinoć oko 20.30 sati Goran Knežević (43) je došao u kuću u kojoj živi njegova bivša 41-godišnja partnerica s djetetom.

Izbila je žestoka svađa među bivšim supružnicima tijekom koje je on, prema informacijama Jutarnjeg lista, na nesretnu ženu navalio sjekirom.

image

Ulica u kojoj je sinoć muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici. Potom je u rastrojenom stanju hodajući po zagrebačkoj zaobilaznici poginuo u naletu kamiona

Željko Puhovski/Cropix

Pritom se nije libio nanijeti i stravične ozljede djetetu tako da su, nedugo nakon njegova bijega, majka i djete prevezeni u zagrebačke bolnice.

Međutim, kako doznajemo, djetetu nažalost nije bilo spasa unatoč intenzivnim naporima liječničkog tima.

A rastrojeni počinitelj se, kako doznajemo, udaljio u nepoznatom pravcu kroz kvart te je završio na zaobilaznici gdje je, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, na njega naletio kamion dok je trčao kolnikom te ga na mjestu usmrtio.

Kako je izvijestila policija, kasnije se ispostavilo kako je ubojica u bijegu odlučio počiniti samoubojstvo bacivši se pod kamion o čemu smo opširnije pisali OVDJE.

Prije nego je skončao pod kamionom, 43-godišnjak je u svom sumanutom bijegu skrivio dvije prometne nesreće s materijalnom štetom. Nakon drugog sudara je, doznajemo, sletio s ceste da bi prilikom povratka na A3, završio pod kamionom.

Mrtvo tijelo sa zaobilaznice u zoni Kosnice, prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati kako bi se obdukcijom utvrdilo je li u inkriminirano vrijeme 43-godišnji muškarac u sebi imao nedozvoljenih supstanci.

Također, doznajemo i da je počiniteljeva bivša partnerica i dalje u teškom stanju u KB Dubrava.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog svirepog čina, a više informacija u rekonstruiranju horora dat će nesretna 41-godišnjakinja nakon što joj to dopusti zdravstveno stanje.

Iz PU zagrebačke kažu da će o slučaju izdati priopćenje.

image

Djelatnici tvrtke za čišćenje na mjestu tragedije

Željko Puhovski/Cropix
image

Djelatnici tvrtke za čišćenje na mjestu tragedije

Željko Puhovski/Cropix
image

Kuća u kojoj je muškarac sjekirom napao bivšu partnericu i dijete koje je preminulo u bolnici

Željko Puhovski/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:44