KAOS U ZAGREBU

Ušao u kratkim hlačama u Interspar, počeo psovati i razbijati dućan, a onda je dobio gadne batine

Kako nam javlja čitatelj, muškarac je došao "pijan ili drogiran" te u kratkim hlačama, a trgovina nema osiguranje

Interspar policija, ilustracija

Zagrebačka policija morala je u četvrtak poslijepodne intervenirati zbog muškarca koji je napravio pravi krš i lom u trgovačkom centru Interspar na Srednjacima.

Kako su nam potvrdili, dojavu o incidentu dobili su u 15 sati i 15 minuta. Muškarac je i dalje pod nadzorom policije koja provodi kriminalističko istraživanje. Kako javlja čitatelj Jutarnjeg lista, muškarac je bio u vidno rastrojenom stanju.

- Došao je pijan ili drogiran, u kratkim hlačama i porazbijao pola dućana. Psovao je majku svima, a u dućanu nema osiguranja. Sve je trajalo oko pet minuta dok se nije uključio jedan civil koji ga je uspio savladati. Stigla je policija i privela ga, ali batine je već dobio - javio nam je čitatelj koji se u trenutku incidenta nalazio u trgovini zajedno s djevojkom.

Policija kaže da zasad ne znaju što je dovelo do incidenta, ali je u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više detalja. Prema zasad dostupnim informacijama, u općem kaosu nitko nije ozlijeđen, ali su se trgovci i kupci poprilično prestrašili nasilnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2023 20:20