MLADA ZADRANKA

Ušla u raskrižje kroz crveno pa policijski auto ‘izbila‘ s ceste na stup, dva policajca lakše ozlijeđena

Mlada Zadranka (20) biti će prekršajno sankcionirana sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, prijeti joj paprena kazna

Ilustrativna fotografija

 Vojko Basic/Cropix

Dvojica zadarskih policajaca završila su sinoć u zadarskoj bolnici nakon što se u njihovo vozilo zabila mlada vozačica.

Policijski očevid je pokazao da je 20-godišnjakinja vozila automobil zadarskih oznaka te je oko 21.50 sati na raskrižju Ulica Ante Starčevića, Bleiburških žrtava i 4. Gardijske brigade skrivila prometnu nesreću u kojoj su lakše ozlijeđene dvije osobe, i to policijski službenici.

Ona je iz Ulice 4. Gardijske brigade ušla u navedeno raskrižje dok je za njezin smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu. Potom je oduzela prednost prolaska i udarila u stražnji lijevi dio službenog vozila PU zadarske koji je zatim izletio s kolnika na prometni otok i udario u metalni stup semafora.

- Zbog zadobivenih ozljeda, dva policijska službenika su prevezena u zadarsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede. Za vrijeme provođenja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 22.10 do 23.15 sati, za sav promet zatvorena je bila Ulica 4.Gardijske brigade te se promet odvijao obilaznim pravcima - kažu iz zadarske policije navodeći i da će sukladno odredbama Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, vozačica biti prekršajno sankcionirana a to podrazumijeva paprenu novčanu kaznu a često i zabranu upravljanja B kategorijom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 15:48