IZBJEGAO 18 KAMERA!

Usred Zagreba razorio poslovni prostor, šteta je milijunska, a vozaču i vozilu - ni traga!

Za pretpostaviti je da obzirom na silinu udara bio potpuno uništen prednji dio i vjerojatno ga je morala odvući šlep služba, ali netko se očito dobro potrudio

Nesreća u Heinzelovoj

 Snimio čitatelj/

Još uvijek nepoznati vozač napravio je pravi dar mar na Heinzelovoj i doslovno "rasturio" poslovni prostor jedne tvrtke. Šteta je prema prvim procjenama i milijunska, a ono što je najintrigantnije da osim dijelova porušenog zida, dijelova izloga, rasutih komada stakla, žbuke okvira vrata i tragova vozila koje je "preletjelo" dosta širok travnati pojas, a sve to dogodilo se preko puta Mc Donald‘s na Heinzelovoj, nije bilo ni traga ni vozilu niti vozaču.

image

Nesreća u Heinzelovoj

Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj
image

Nesreća u Heinzelovoj

Snimio čitatelj

Za pretpostaviti je da obzirom na silinu udara bio potpuno uništen prednji dio i vjerojatno ga je morala odvući šlep služba, ali netko se očito dobro potrudio i počistiti tragove jer nisu nađeni nikakvi dijelovi vozila.

Da sve bude gore, niti jedna od 18 gradskih kamera, koliko ih je instalirano na javnim površinama nije zabilježila taj događaj jer kako smo neslužbeno doznali kamere nisu u funkciji, pa je policiji dodatno otežan posao.

image

Tragovi guma

Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj
image

Uništen objekt

Snimio čitatelj
image
Snimio čitatelj

Iz PU Zagrebačke potvrdili su nam da je nepoznato vozilo jutros između 7.00 i 7.30 sati naletjelo na objekt u Heinzelevoj 74 i da su nastala oštećenja na zidu, staklenoj stijenci i da je u tijeku kriminalistički istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i pronašlo vozača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 10:01