OPASNOST NA CESTI

Užarili su se telefoni istarske policije: ‘Auto se kreće suprotnim pravcem prema čvoru Višnjan‘

Policija je zaustavila 31-godišnju vozačicu, izmjerili su joj 2,67 promila i otkrili da joj dvije godine vozačka ne važi

Alkotest (ilustracija)

 Cropix

Totalno ponesena alkoholnim parama 31-godišnja vozačica jučer navečer sjela je za volan svog osobnog automobila te se zaputila po kolniku autoceste A9 iz smjera čvora Baderna prema čvoru Višnjan.

Pritom nije očito bila svjesna da vozi suprotnim smjerom jer su se oko 20 sati u subotu užarili telefoni istarske policije. Pulski policajci odmah su se digli na noge te vrlo brzo, zahvaljujući dojavama uznemirenih vozača, ušli u trag nepažljivoj vozačici koju su izdvojili iz prometa i koja je odmah, kako se ispostavilo vrlo brzo, pala alkotest.

Napuhala je 2,67 promila, a osim alkohola u krvi policija je otkrila da joj je vozačka dozvola istekla prije dvije godine.

- Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja 31-godišnjakinja je smještena u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv nje se pokreće prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - kažu iz PU istarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:32