HOROR KOD SENJA

Užas na Jadranskoj magistrali: U stravičnom sudaru poginule 3 osobe, još 3 teško ozlijeđene

Prema prvim informacijama, sudarili su se VW Polo talijanskih i Opel hrvatskih oznaka
Prometna nesreća kod Sibinja Krmpotskog
 Alen Međić

U subotu ujutro na području Sibinja Krmpotskog kod Senja došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi, potvrdila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Do nesreće je došlo oko 8:05 sati na Jadranskoj magistrali.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, pod još uvijek neutvrđenim okolnostima došlo je do sudara VW Pola talijanskih registarskih oznaka te Opela s hrvatskim tablicama. Troje poginulih su, kako doznajemo, hrvatski državljani.

Za razliku od vozila hrvatskih tablica u kojem nitko nije preživio, tri osobe iz VW-a talijanskih oznaka teško su ozlijeđene. Vatrogasci su ih oslobodili iz smrskanog vozila te ih predali djelatnicima Hitne pomoći koji su ih prevezli na sanaciju ozljeda u KBC Rijeka.

U tijeku je policijski očevid kojim rukovodi sudac istrage, a okolnosti koje su dovele do tragedije još su uvijek nepoznate i utvrđuju se.

Promet na tom dijelu Jadranske magistrale je bio u prekidu, a policija je izašla na teren radi provođenja očevida nakon kojega bi trebalo biti poznato više informacija o ovoj tragediji.

Kako su izvijestili na stranici 'Vatrogasci - oni su naši heroji', na intervenciju su izašli i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva San Marino Novi Vinodolski te pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Senj.

image
Prometna nesreća kod Sibinja Krmpotskog
Facebook/Vatrogasci - Oni su naši heroji
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:51