TRAGEDIJA U TUČEPIMA

UŽAS NA PLAŽI NAŠEG PITORESKNOG TURISTIČKOG MJESTA Mladi sezonac iz Slavonije srušio se pored trampolina, svjedoci tvrde da je riječ o strujnom udaru

Tučepi
 Jadran Babic / Ilustracija / CROPIX

Na plaži Slatina u Tučepima u ponedjeljak je smrtno stradao 24-godišnji J. I. iz mjesta Bobota kraj Vukovara. Dalmatinski portal doznaje kako je mladić na plaži radio kao sezonski radnik i da su ga zvali Vukovarac.

Prema informacijama s terena, Slavonac se srušio kraj trampolina. Svjedoci tvrde da se radilo o strujnom udaru. Hitna pomoć iz Makarske stigla je na plažu za manje od pet minuta, no mladiću nije bilo spasa, već je bio mrtav... Pokušali su ga oživjeti, no bez uspjeha.

- Moj brat pošteno je došao iz Slavonije raditi sezonu, a ne da ga na poslu ubije struja... U to vrijeme na trampolinu je skakutalo dvoje djece, a bratova djevojka, koja je isto bila ondje, bespomoćno je gledala kako joj dečko pada na zemlju te kako ga djelatnici Hitne više od pola sata pokušavaju oživjeti...

On je prišao željeznim vratima kako bi djeci rekao da se odmaknu. Kako je prišao, uhvatio se za željezne šipke na vratima i stresla ga je struja - ispričala je sestra tragično preminulog mladića za 24sata.

Policija još provodi istraživanje i ispituje okolnosti tragedije. Navodno su u blizini trampolina bile nekakve žice pod naponom za obližnji kiosk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:01