OSUĐEN NA ZATVOR

Užas u Bjelovaru: Autom se zaletio u novog dečka svoje bivše i slomio mu obje noge, kasnije im prijetio telefonom

Darko je pokušao pregaziti i bivšu djevojku, no ona se uspjela izmaknuti tako što je pobjegla na stepenice ispred trgovine

Ilustracija/ Policija

 Cropix/

27-godišnjak iz okolice Bjelovara osuđen je na dvije godine i tri mjeseca zatvora zbog nanošenja teških ozljeda i prijetnje muškarcu, inače novom dečku svoje bivše djevojke.

Darko je automobilom u Velikoj Pisanici pokušao pregaziti Tomislava, novog partnera svoje bivše djevojke Kate i pritom mu slomio obje noge, javlja Bjelovar.live.

Sve se dogodilo 7. ožujka prošle godine dok su Tomislav i djevojka Kate stajali ispred dućana, a Darko se u njega zaletio Opel Vectrom te mu slomio obje noge. Zatim je izašao iz automobila, i krenuo prema Tomislavu koji je krvav ležao na tlu.

Prodavačica iz obližnje trgovine mu je vikala ‘Nemoj, nemoj‘.

Darko je pokušao pregaziti i bivšu djevojku, no ona se uspjela izmaknuti tako što je pobjegla na stepenice ispred trgovine.

Pet mjeseci kasnije im je prijetio telefonom.

- Opet ću te zgaziti kako sam te zgazio, i tebe i nju, doći ću u Plavnice i tamo ću vas strgati, rekao im je tada, dok se kasnije na sudu branio šutnjom. Rekao je da mu je žao i da se nešto slično neće ponoviti, piše Bjelovar.live.

Presuda je nepravomoćna i na nju se Darko može žaliti. On će sada morati odslužiti 13 mjeseci zatvora, a uvjetovani dio kazne od jedne godine i dva mjeseca neće se izvršiti ako on u roku od tri godine po pravomoćnosti presude ne počini novo kazneno djelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:20