POLICIJA ISTRAŽUJE

Užasni detalji nesreće kod Rijeke: Mladi motociklist naletio na sajlu, doslovce mu odrubila glavu

Mladić s kojim se vozio navodno ju je uočio na vrijeme i sagnuo se, ali 21-godišnji Dorian je, nažalost, nije vidio
 Ilustracija/Davor Zunic/CROPIX

Tijekom vožnje motociklom na šumskom putu na području Jelenja kod Rijeke, u nedjelju je poginuo 21-godišnji Dorian Semion Valentić iz Brnelića u Jelenju.

Policija istražuje okolnosti nesreće, a 24sata piše kako se mjestom proširila stravična priča da je mladić, vozeći se s prijateljem na “kroseru”, na šumskom putu zapravo naletio na sajlu zavezanu za stabla preko puta.

- Dečki su se spuštali šumskim putem prema asfaltu. Tad su naletjeli na sajlu - ispričao je jedan mještanin za 24sata. Prvi mladić navodno ju je uočio na vrijeme i sagnuo se, ali Dorian je nije vidio - žica mu je doslovce odrubila glavu.

Susjeda koja živi u neposrednoj blizini mjesta tragedije kaže kako motociklisti često onuda voze i nikome nikad nisu smetali.

- Sajla je tu već duže vrijeme, samo je prije bila postavljena niže, u razini koljena, a sad je bila podignuta, u razini prsa i vrata motociklista - rekao je jedan mladić.

Dorianova neutješna majka Tanja kaže kako nije normalno postaviti sajlu na šumskom putu.

- Ako je nešto ograđeno, smatram da je to trebalo biti i označeno... Moj Dorian živio je punim plućima. Sad je bio ovdje, sad ondje... U nedjelju nije niti planirao neku dužu vožnju... Triput se vraćao kući - prvo je nešto vario, pa se vratio po gorivo, no nakon trećeg odlaska više se nije vratio...

Ne mogu nikoga optuživati jer niti sami još ništa ne znamo. Istraga je u tijeku i pokazat će što se i kako dogodilo - rekla je gospođa Tanja za 24sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 11:45