PROPUCAN TURUDIĆEV AUDI

Uživao je na godišnjem, otišao u Viroviticu, primijetio da nešto nije u redu s retrovizorom, a onda na servisu - šok!

Pokušali smo kontaktirati i Ivan Turudića, ali on nije želio ništa komentirati vezano za oštećenje automobila

Ivan Turudić

 Damjan Tadic/Cropix

Sucu Visokog kaznenog suda i novoimenovanom glavnom državnom odvjetniku RH Ivanu Turudiću propucan je Audi Q5 iz vatrenog oružja.

Ivan Turudić, koji trenutno koristi godišnji odmor na Visokom kaznenom sudu gdje je još uvijek sudac, i njegova supruga primijetili su, u petak u Virovitici, oštećenje retrovizora, te su odvezli vozilo u ovlašteni servis VW-a, koji popravlja i druge automobile, te pokazali oštećeni retrovizor. Turudić je sa suprugom iz Zagreba putovao u Viroviticu i pri polasku nije primijetio nikakvo oštećenje na automobilu, nego tek u Virovitici. Nakon što su mehaničari skinuli retrovizor i ukrasne lajsne, u suvozačkim su vratima pronašli dva zrna te su obavijestili policiju, koja je vrlo brzo došla u servis i počela očevid i kriminalističko istraživanje. O događaju se u petak popodne kratkim priopćenje oglasila i PU virovitičko-podravska.

"Povodom brojnih upita medija, odnosno velikog interesa javnosti, oko oštećenja vozila hrvatskog državljanina I. T. (1962.), Policijska uprava virovitičko-podravska može potvrditi da je predmetni danas pristupio u službene prostorije policije te iznio informacije kako je na vozilu kojim se koristi uočio oštećenja. S obzirom na vrstu oštećenja, vozilo je prevezeno u prostor policije te se na vozilu obavlja očevid. Za sada nismo u mogućnosti iznositi druge detalje koji bi mogli potaknuti preuranjene zaključke", priopćili su iz policije.

Pokušali smo kontaktirati i Ivan Turudića, ali on nije želio ništa komentirati vezano za oštećenje automobila.

Obratio mu se i novinar 24 sata, kojem je prvo rekao: "Zbogom. Zbogom", a kad ga je pitao zašto, kratko je odgovorio: "Boli te k..." i poklopio slušalicu.

Susjedi iz zgrade u kojoj živi Ivan Turudić izjavili su za Jutarnji list da se oko 11.10 sati zaustavio policijski auto i da su iz njega izašla dvojica policajaca i ogledavali se prema prozorima, preko ceste. Tvrde da nisu čuli nikakvu pucnjavu, a uznemirilo ih je saznanje da je propucan Turudićev automobil i izrazili su mišljenje da će policija brzo pronaći počinitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 23:35