U SAMO ČETIRI SATA

Val nesreća zapljusnuo metropolu: Jedan muškarac poginuo, četvorica u bolnici s teškim ozljedama

Nesreće su se dogodile na četiri različite lokacije i u razmaku od četiri i pol sata

Ilustrativna fotografija

 Luka Gerlanc/Cropix

U razmaku od četiri i pol sata, jučer je na četiri lokacije na području metropole i okolice petero muškaraca nastradalo prilikom obavljanja svojih radnih zadaća. I dok je jedan nažalost izgubio život, četvorica su vozilima Hitne pomoći prevezena u KB Dubrava i KBC Sestre milosrdnice, gdje su im utvrđene teške ozljede radi kojih su hospitalizirani.

U sva četiri slučaja, intervenirala je i policija, koja je provedenim očevidima zaključila da je riječ o nesretnim slučajevima.

Prvi je bio oko 10.30 sati u Adamovcu u šumi prilikom rušenja stabla kada je jedno stablo palo i poklopilo 66-godišnjaka i 75-godišnjaka.

U drugom slučaju na Kumborskom putu 53-godišnjak je pao s krova kuće gdje je obavljao radove. Iznenada se poskliznuo te u padu zadobio teške ozljede.

Izvođenje građevinskih radova na kući u izgradnji u mjestu Bedenica bilo je kobno, pak, za 53-godišnjeg vlasnika građevinske tvrtke. Policija je provedenim očevidom utvrdila da je muškarac najvjerojatnije izgubio ravnotežu i pao kroz otvor namijenjen za izgradnju stepeništa, a što je dovelo do smrtnog ishoda. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju.

Hitna i policija su intervenirali i oko 14.45 sati na gradilištu na zagrebačkom Medveščaku gdje se izvodi rekonstrukcija stambene zgrade i izgradnja pomoćne građevine. Policija je utvrdila da je 27-godišnji državljanin Kosova najvjerojatnije nespretno stao na stepenicu i pao te se pritom teško ozlijedio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:07