BUKTINJA KOD GLINE

Vatra progutala auto koji je sletio u kanal: Vozač nije imao hrabrosti čekati policiju, nije imao dozvolu

Dok se polukružno okretao vozač je autom sletio u odvodni kanal. Vozilo se zapalilo dok ga je vozač pokušavao izbaviti iz kanala

Požar automobila

 JVP Petrinja

Nesavjesni 30-godišnji vozač iz glinskog kraja u subotu u večernjim satima nije imao hrabrosti pričekati dolazak policije i vatrogasaca nakon što je vozilom sletio u odvodni kanal u mjestu Banski Grabovac.

Naime, oko 20 sati sisačka policija je zaprimila dojavu o požaru automobila koji je vatra "pojela" do dolaska vatrogasaca i policije. No osim izgorjelog vozila, dežurne službe nisu zatekle vozača na mjestu nesreće pa su sisački policajci zasukali rukave kako bi riješili misterij paleži.

Ubrzo su otkrili da je autom upravljao 30-godišnjak s područja Gline i to u vrijeme dok mu je vozačka dozvola bila oduzeta.

Provedenim policijskim očevidom te u razgovoru s vozačem je otkriveno da je vozač, dok se polukružno okretao, sletio u odvodni kanal i tom je prilikom, dok je pokušavao vozilo izbaviti iz kanala, došlo do njegova zapaljenja. Sukus kriminalističkog istraživanja je niz optužnih prijedloga koje će uslijediti nadležnom Općinskom sudu.

image

Požar automobila

JVP Petrinja
image

Požar automobila

JVP Petrinja
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:37