BURNA NEDJELJA

Vatrogaci imali pune ruke posla: Zapalila se napa, kvarili se električni aparati... Srećom, nije bilo ozlijeđenih

U sva četiri slučaja policija će tijekom ponedjeljka obaviti očevide kako bi se utvrdili točni uzroci koji su doveli do požara

Ilustrativna fotografija

 Ronald Gorsic/CROPIX

U razmaku od devet sati tijekom nedjelje vatrogasci su na području Zagreba, Sesveta i Jastrebarskog intervenirali u četiri navrata.

Serija požara krenula je oko 11 sati u jednoj trgovini na Slavonskoj aveniji na području zagrebačke Dubrave, gdje se zapalila napa. Vatrogasci su brzo stavili požar pod kontrolu i srećom nitko nije ozlijeđen.

Potom je oko 13.40 sati izbio požar u kuhinji u Ulici Ive Andrića u Sesvetama. S vatrom su se borili te je ugasili ukućani, a materijalna šteta još nije utvrđena.

I u Jastrebarskom je bilo vatreno i to najvjerojatnije zbog kvara kućanskog aparata. Naime, oko 15 sati u kući u Ulici Ante i Davida Starčevića došlo je do vatrene stihije, najvjerojatnije zbog električnog kvara aparata. I u tom slučaju vatrogasci su vrlo brzo požar stavili pod nadzor i ugasili vatru.

Za kraj dana, zagrebački vatrogasci odazvali su se na intervenciju oko 20 sati u kuću u Ulici Susedsko polje na području Susedgrada. Tu je najvjerojatnije uzrok buktinje bio kvar i to na električnim instalacijama.

U sva četiri slučaja policija će tijekom ponedjeljka obaviti očevide kako bi se utvrdili točni uzroci koji su doveli do požara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:18