VATRENA NOĆ

Vatrogasac ozlijeđen kod Omiša, kratkotrajna panika u Splitu, gorjelo i kod Segeta Gornjeg

Jedan požar je noćas buknuo na području Lovačkog puta u Splitu gdje je vatra prolazila između kuća pa je više građana iz tog naselja zvalo telefonom

Požar u Dragovodama

 Duje Klaric/Cropix

Jedan je vatrogasac ozlijedio nogu gaseći požar u utorak navečer u Naklicama kod Omiša te je prevezen kolima hitne pomoći u splitski KBC, izvijestili su iz Županijskog vatrogasnog operativnog središta u Splitu.

Kako su rekli u vatrogasnom središtu, taj je požar, koji j buknuo oko 18 sati, gasilo 50-ak vatrogasaca s 13 vatrogasnih vozila, a ugašen je oko 21,30 sati..

image
Duje Klaric/Cropix
image

Požar u Dragovodama

Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix
image
Duje Klaric/Cropix

Jedan požar je noćas buknuo na području Lovačkog puta u splitskom naselju Mejaši gdje je vatra, kako su rekli u vatrogasnom središtu, prolazila između kuća pa je više građana iz tog naselja zvalo telefonom.

U tom je požaru, kako je rečeno, opožareno oko osam tisuća četvornih trave, a nagorjela su i dva auta.. Taj je požar 15 vatrogasaca s pet vatrogasnih vozila uspjelo ugasiti nešto poslije ponoći.

Na području Segeta Gornjeg oko 23:30 buknuo je požar koji je dvadesetak trogirskih vatrogasaca s osam vozila uspjelo lokalizirati oko 1:30 sati, izvijestili su iz Županijskog vatrogasnog središta u Splitu.

U tom je požaru opožareno oko 3,5 hektar trave i niskog raslinja, a nagorjelo je i nekoliko drvenih stupova za električnu struju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2022 17:46