NEZAUSTAVLJIVI

VELIKA NOĆNA POTJERA ZA TROJICOM PIJANACA Jurili su od Siska do Petrinje autom bez upaljenih svjetala

Prilikom kontrole prometa policajci su iza ponoći uočili osobni automobil zagrebačkih registracija bez upaljenih svjetala
 Goran Mehkek / Cropix

PETRINJA - Petnaestak minuta iza ponoći u subotu, 27. lipnja, policijski službenici su u Petrinjskoj ulici u Sisku prilikom kontrole prometa uočili osobni automobil zagrebačkih registracija bez upaljenih svjetala te su ga pokušali zaustaviti. Vozač se nije zaustavio već je nastavio vožnju dalje.

Policajci su za njim krenuli u potjeru sve do Petrinje gdje se vozilo zaustavilo te su iz njega izašle tri muške osobe i dale se u bijeg. Svu trojicu bjegunaca policajci su sustigli te ih uz primjenu sredstava prisile uhitili i doveli u policijsku postaju gdje je utvrđeno da se radi o 34-godišnjaku koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,34 promila, potom 30-godišnjaku pod utjecajem alkohola od 1,70 promila i 33-godišnjaku pod utjecajem alkohola od 1,86 promila.

Istraživanjem je utvrđeno da je vozač automobila bio 34-godišnjak, protiv kojeg je zbog niza počinjenih prometnih prekršaja podnesen optužni prijedlog po Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, dok je 30-godišnjak također prekršajno prijavljen jer kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:52