KRAĐA

VELIKA PLJAČKA U SREDIŠTU ZAGREBA Iz poliklinike jednog od naših najuglednijih estetskih kirurga odnijeli skupu opremu: Provalnici došli po narudžbi?

 
Ilustracija
 Ivan Klindić / CROPIX

Nepoznati lopovi provalili su u noći na ponedjeljak u polikliniku Milojević u Gundulićevoj ulici 40 u Zagrebu. Ukrali su računala i medicinske uređaje namijenjene estetskim zahvatima.

Šteta je oko 800.000 kuna, a za lopovima se traga, izvijestila je PU zagrebačka. Vlasnik poliklinike je dr. Nikola Milojević, poznati estetski kirurg. Provala je otkrivena u ponedjeljak ujutro, nakon čega je dr. Milojević razgovarao sa policijskim dužnosnicima. U interesu istrage ne žele govoriti o pojedinostima provale.

Budući da su ukradeni medicinski uređaji namijenjeni estetskim zahvatima, vrlo je vjerojatno da su provalnici ciljano došli u tu polikliniku, a moguće je da su krenuli u provalnički pohod i po narudžbi.

Zagreb, 160211.
Poliklinika  Milojevic, Gunduliceva 40.
U novootvorenoj Poliklinici Milojevic, specijaliziranoj za estetsku kirurgiju, uskoro ce u rad biti pusten novi uredjaj za ultrazvucnu liposukciju. To je jedini takav uredjaj u Hrvatskoj, a na njemu ce raditi doktor Davor Mijatovic. Vlasnik poliklinike je Nikola Milojevic, sin doajena estetske kirurgije u Hrvatskoj -  Boska Milojevica.
Na slici: Nikola Milojevic pored stroja za ultrazvucnu liposukciju.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 00:51