INTERVENCIJA UMALO ZAVRŠILA KOBNO

VELIKA U GUŽVA U ROMSKOM NASELJU Trojica braće napala policajce: 'Gubite se, ubit ćemo vas!'

Karlovac, 160712.Nesto prije 12 sati policija je zaprimila dojavu da je u tijeku pucnjava i tucnjava u romskom naselju Orlovac. Na mjestu nesrece u 5 policijskih vozila stigli su policajci, medju njima i specijalci. Tri osobe su ozlijedjene.Na slici: Policija u romskom naselju.Foto: Robert Fajt / CROPIX
 Robert Fajt / CROPIX

ČAKOVEC - Dvojica policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće lakše su ozlijeđeni nakon što su ih prilikom postupanja na uspostavi javnog reda i mira u Romskom naselju u Hlapičini napala trojica muškaraca.

Policijski su se službenici u večernjim satima uputili u Romsko naselje u Hlapičini gdje je došlo do verbalnog sukoba više mještana kako bi uspostavili javni red i mir. Tamo su ih međutim trojica muškaraca, za koje je utvrđeno da se radi o braći starosti 19, 21 i 27 godina, počeli odgurivati, vrijeđati i prijetiti im ubojstvom, a za to vrijeme nepoznati je počinitelj među okupljenim mještanima savinio i oštetio bočno ogledalo na policijskom vozilu. Nakon što su napadnutim policajcima u pomoć stigli drugi policijski službenici situacija se primirila.

Dvojica napadača starosti 19 i 21 godinu su uhićeni dok je jedan napadač (27) pobjegao i za njim se još uvijek traga.

Liječničkim pregledom utvrđeno je da su policijski službenici lakše ozlijeđeni. Protiv počinitelja je zbog napada na službenu osobu i prijetnji podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu. Sudac istrage je dvojici uhićenih napadača odredio istražni zatvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:03