PLJAČKA

VELIKI PLIJEN U NOĆNOJ AKCIJI Provalnici iz kuće u Sesvetama odnijeli četvrt milijuna kuna

Ilustracija
 Arhiva CROPIX

ZAGREB - Poduzetnica Đulijana F. (59) po povratku kući nakon dvodnevnog izbivanja doslovce je zanijemila jer je njezino obiteljsko imanje na Vugrovečkoj cesti na području sesvetskog Dobrog dola bilo kompletno ispreturano! Nepoznati provalnici obili su vrata obiteljske kuće i krenuli tragati za vrijednostima.

Bili su, očito, dobro upućeni da vlasnice kuće i njezine 26-godišnje kćeri Đ.M. neće biti pa su provalničku akciju odradili između 23. i 25 kolovoza. Sa sobom u nepoznato odnijeli su nekoliko televizora, više kućnih kina, veću količinu zlatnog nakita kao i više desetaka komada razne odjeće s potpisom svjetskih kreatora. Ukupna vrijednost plijena navodno prelazi 250 tisuća kuna.

Šokirana vlasnica odmah je izvijestila policiju koja je s mjesta događaja izuzela tragove koje su provalnici eventualno zaboravili. U tijeku su i pregledi nadzornih kamera na pojedinim objektima u ulici kako bi se rekonstruirao tijek bijega kradljivaca koji su, obzirom na ukradenu impozantnu količinu predmeta, u Vugrovečku cestu najvjerojatnije došli u kamionu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:32