VOZILA PIJANA

VERA BEGIĆ BLEČIĆ IPAK SE VRAĆA U PRITVOR? Tužiteljstvo smatra da i dalje postoji opasnost da ponovi strašnu nesreću: 'Mjere opreza to ne sprečavaju'

u krugu: Vera Begić Blečić
 CROPIX

Nakon što je prije desetak dana riječka pročelnica Vera Begić Blečić, koja je pijana skrivila prometnu nesreću puštena iz istražnog zatvora, Tužiteljstvo traži da se ona vrati u pritvor, zbog opasnosti od ponavljanja prometne nesreće.

Podsjetimo, ona je u noći s 15. na 16. kolovoza Istarskim ipsilonom vozila u suprotnom smjeru, i to u pijanom stanju, te izazvala prometnu nesreću u kojoj je poginuo Igor Soldatić iz Umaga. Završila je u pritvoru, a prije desetak dana je istražni sudac odlučio da će ju pustiti iz pritvora, no uz mjere opreza. Mora se redovito javljati nadležnoj policijskoj postaji, a tu je i zabrana upravljanja motornim vozilima. Na tu se odlulku Tužiteljstvo ipak žalilo, piše Novi list. Smatraju da te mjere opreza ne znače da više nema opasnosti od ponavljanja ovakve nesreće te da i dalje postoji razlog zbog kojeg bi Vera Begić Blečić trebala biti u istražnom zatvoru.

'Strašno sam u šoku od svega što je nastupilo. Životi su nepovratno upropašteni i izgubljeni. Sada samo želim zagrliti svoga sina i želim priliku da obitelji oštećenog iskažem koliko mi je žao i da napravim sve što mogu da im ublažim bol', rekla je Vera Begić Blečić nakon izlaska iz zatvora, prenosi Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:46