SVE JE SNIMLJENO

VIDEO: AKTER ŠOKANTNOG INCIDENTA KOJI SE DOGODIO NAKON PRESUDE KOMŠIĆU Otkriveno tko je mladić koji je provocirao obitelj ubijene

 Jutarnji list

Vicu Palića (24), mladića kojeg je nakon nepravomoćne presude Davidu Komšiću nedaleko od suda napao stric ubijene Kristine Krupljan, policija je prijavila za remećenje javnog reda i mira, odnosno za naročito drsko ponašanje prema člnaku 6. Zakona o prekršajima javnog reda i mira.

Polubrat oca ubijene Kristine Krupljan (32) prijavljen je za prekršaj iz članka 13 Zakona o prekršajima javnog reda i mira odnosno za viku, svađu i tučnjavu na javnom mjestu.

Palić je u ponedjeljak bio na sudu zbog nasilja u obitelji, odnosno tučnjave s ocem Nikolom. Iz zgrade na Zrinjevcu izašao je oko 11.30 sati, a nakon objave nepravomoćne presude s prijateljem se na biciklima vozio oko suda. U trenutku dok je Vesna Krupljan, majka brutalno ubijene Kristine Krupljan, komentirala nepravomoćnu presudu sa strane je dobacivao "trebali ste o tome ranije govoriti".

Ali, kako smo doznali u PU Zagrebačkoj istraga još nije dovršena jer je u incidentu sudjelovao još jedan mladić.

David Komšić (20) je u ponedjeljak nepravomoćno proglašen krivim za teško ubojstvo trudne Kristine Krupljan (18). Osudili su ga na 30 godina zatvora. On je u 22. veljače 2017. godine 88 puta izbo Kristinu u autu ispred njezine zgrade u Zagrebu.

U četvrtak je David Komšić iz zatvora u Remetincu trebao biti doveden na Općinski sud zbog suđenja oštećivanje i napad na Kristinu na Bukovačkoj cesti, o čemu je bilo dosta govora i tijekom suđenja za Kristinino ubojstvo. Međutim, rasprava je odgođena na zahtjev Komšićeva branitelja, odvjetnika Veljka Miljevića.

Kako smo neslužbeno doznali odvjetnik Fran Olujić koji je u tom postupku zastupao Davida Komšića otkazao je punomoć i branit će ga odvjetnik Miljević. U tom je postupku David Komšić drugookrivljeni, a događaj se zbio 27. studenog 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 01:12