NESVAKIDAŠNJI OBRAČUN

VIDEO: BRUTALNA MAKLJAŽA NA SEMAFORU Vozači se potukli čekajući zeleno svjetlo, a kad su ih rastavili, nastavili su se naganjati po Novom Zagrebu

 
Tučnjava u Novom Zagrebu
 Snimio čitatelj

Nesvakidašnji obračun dvojice vozača na ulicama Novog Zagreba danas oko 14 sati dobit će i sudski epilog.

Zbog oduzimanja prednosti što je za sobom "povuklo" niz nesuglasica u prometu dok su se vozili po Ulici SR Njemačke koja dijeli naselja Sopot i Utrinu, na semaforu su vozači Opel Corse i Audija ušli u sukob. Letjele su šake i došlo je do naguravanja, a suputnica u Opelu je svojom vikom i mahanjem rukama pokušavala smiriti uzavrele strasti dvojice vozača.

Sve se to odvijalo na očigled drugih vozača koji su ih promatrali u koloni, a neki od njih su čak pokušavali sukob i spriječiti.

S obzirom na to da se tučnjava odvila na semaforu za vrijeme crvenog svjetla, ubrzo je 26-godišnji vozač Opela sjeo s partnericom u svoj auto te startao. No umjesto ravno, skrenuo je desno u drugu prometnu traku kako bi se zabio u Audijev desni dio. Nakon toga je dao gas i pobjegao kroz raskrižje po Aveniji Dubrovnik u smjeru Avenue Malla, a uzrujani 38-godišnji vozač Audija ga je slijedio.

No tu obračunu nije kraj. Došavši do raskrižja s Holjevčevom avenijom koja dijeli Sopot od Sigeta, Opel Corsa je stala na semaforu, a na nju se, na metar, "prilijepio" vozač Audija pa je ekipa iz Opela izašla te ih je Audi zamalo pregazio. Na kraju su muškarac i djevojka ponovno sjeli u auto i polukružno se okrenuli po Aveniji Dubrovnik u pravcu Porezne uprave. Ona je u međuvremenu mobitelom pokušavala nekoga nazvati. Je li to bila policija ili su policiju pozvali građani s obzirom na to da je situacija u prometu izmaknula kontroli, nije poznato.

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili da su intervenirali i da su protiv oba muškarca podnijeli prekršajne prijave za naročito drsko ponašanje.

A kako neslužbeno doznajemo, uslijedit će i kaznena prijava protiv vozača Opela zbog oštećenja tuđe stvari. Jesu li vozači bili pod utjecajem ili samo kratkog "fitilja", nismo uspjeli doznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. studeni 2023 09:03