POŽAR U SLOBOŠTINI

VIDEO, FOTO: POGLEDAJTE DRAMATIČNE TRENUTKE U NOVOM ZAGREBU Vatrogasci ekspresno reagirali pa poslali važan apel građanima

 
 JVP Zagreb

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, jutros nešto poslije 9.30 sati došlo je do požara u stanu u stambenoj zgradi u Ulici Vladimira Varičaka u novozagrebačkoj Sloboštini.

Zagrebački vatrogasci odmah su se odazvali na intervenciju te vrlo brzo požar stavili pod kontrolu i ugasili i tako spriječili njegovo daljnje širenje. Policijski očevid koji će započeti tijekom dana utvrdit će okolnosti koje su dovele do buktinje.

S obzirom na zakrčenje linije 193, vatrogasci su dojavu o požaru u Sloboštini dobili preko kolege koji je poziv u pomoć zaprimio na privatni mobitel.

U tu svrhu, kako bi se linije rasteretile, JVP Zagreb moli građane da za posljedice potresa ne zovu 193 jer su im linije pred raspadom.

FOTOGALERIJA: Požar u Sloboštini

- Potres zaista ne ubija ljude nego zgrade. Zagreb su "ubili" dimnjaci koji su napravili ogromnu štetu i koji samo pukim slučajem nisu ubili stotine ljudi. Molimo vas, molimo, da ne zovete vatrogasnu službu na 193 jer su nam linije pred raspadom. Na požar u Sloboštini koji se dogodio prije par minuta dojavu smo dobili na privatni telefon djelatnika jer su linije zauzete - apelirali su iz JVP Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:45