SUĐENJE U VARAŽDINU

VIDEO: 'GOSPODINU JE POZLILO OD INFORMACIJE KOJU JE ČUO' Pogledajte izraz lica Smiljane Srnec kada su se preslušavale snimke telefonskih razgovora

 

Na suđenju Smiljani Srnec, koja se sumnjiči da je ubila svoju sestru Jasminu Dominić, danas su puštene telefonske snimke dva telefonska poziva upućena 16. veljače prema broju za hitne službe - 112.

Prvi poziv uputila je Nada Sabol koja je zatražila pomoć za svojeg supruga kojem je pozlilo nakon "infomacije koju je čuo". Nije decidirano govorila o jezivom otrkiću u zamrzivaču, ali i ta snimka vidno je uznemirila Smiljanu Srnec.

- HItna pomoć Čakovec, dobar dan.

- Ivana vi ste. Ne Željka je. Ja sam kuma od Ivane. Imamo jako stresnu sitauciju, muž je imal stente. Dali smo mu pet miligrama normabele.

- Dobro gospođo, umirite se. Kak se gospon zove? Kak se vi zovete?

- Franjo Sabol, ja sam Nada Sabol.

Kak se gospon osjeća?

- Teško diše, samo mu je slabo, ništ ga ne boli.

Snimka je bila dosta dramatična, a naredna snimka se jako loše čula pa će se pribaviti prijepis.

Drugi poziv uputila je djelatnica Zavoda za hitnu medicinu koja se odazvala na poziv gospođe Nade Sabol.

"Zovem vas u vezi poziva koji vam je upućen ranije, o srčanom bolesniku u Palovcu. Doznali smo da mu je pozlilo od informacije koju je zaprimio, a tiče se mrtvog tijela pronađenog na drugoj adresi u Palovcu", kratko se može razabrati, između ostalog, u pozivu čiji će transkript biti naknadno objavljen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:28