STRAVIČNO

VIDEO: HOROR U DUBROVNIKU, U STANU NAŠLI TROJE MRTVIH, RIJEČ JE O DVOSTRUKOM UBOJSTVU I SAMOUBOJSTVU! Tijela su pronađena u staroj gradskoj jezgri...

Dubrovačka policija identificirala je tri beživotna tijela pronađena u povijesnoj gradskoj jezgri, utvrdila je da je smrt nastupila nasilnim putem, odnosno da je riječ o ubojstvima, a riječ je o dvojici muškaraca u dobi od 64 i 77 godina te 53-godišnjoj ženi, dok je vatrenim oružjem ranjena 74-godišnjakinja prevezena u bolnicu
 Tonci Plazibat / CROPIX

Jutros oko 7 sati nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko, na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba, koja je prevezena u dubrovačku bolnicu, piše Dubrovački vjesnik.

Prema neslužbenim informacijama, navodno je riječ o obitelji jednog dubrovačkog pomorca (1956. godište) koji je iz još neutvrđenih razloga ubio suprugu, njenog oca, te ozlijedio ženinu majku a potom izvršio samoubojstvo.


Najstarija ubijena osoba, odnosno punac imao je 75 godina dok je supruga imala 53 godine.

Također smo doznali da je riječ o osobi koja je već ranije osuđivana.

Ranjena osoba je 74-godišnjakinja koja ima prostrijelnu ranu na nozi, a kako je potvrdio ravnatelj OB Dubrovnik Marijo Bekić, izvan je životne opasnosti.

Policija je na terenu, Županijsko Državno odvjetništvo vrši očevid.

Također, policija je uputila priopćenje koje prenosimo u cijelosti:

'Jutros, 29. siječnja, oko 07,00 sati, nakon zaprimljene dojave, u stanu u ulici Prijeko,na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, zatečena su tri beživotna tijela i jedna ranjena osoba, koja je prevezena u dubrovačku bolnicu. U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Županijskog državnog odvjetnika. Više informacija bit će poznato po završetku očevida,' kažu iz Policije.

Dubrovački vjesnik

Dubrovački vjesnik

Dubrovački vjesnik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:54