TRAŽI SE VEDRAN MARELJA

VIDEO Policija: Nasilnik koji je brutalno premlatio muškarca u Prečkom je poznati ultimate fight borac! Jeste li ga vidjeli?

Za Mareljom su otprije na snazi sudske potrage jer ga se dovodi u vezu s više kaznenih djela, a sada ga se traži i zbog pokušaja ubojstva

ZAGREB - Kriminalistički operativci PU zagrebačke otkrili su identitet muškarca koji je 11. svibnja pred poslovnom zgradom zagrebačkom naselju Prečko šakama gotovo nasmrt prebio Marina Jankovića (34).

Radi se o Vedranu Marelji (30), poznatom borcu u klasi ultimate fight. Za Mareljom su otprije na snazi sudske potrage jer ga se dovodi u vezu s više kaznenih djela, a sada ga se traži i zbog pokušaja ubojstva Marina Jankovića. Motivi brutalnog premlaćivanja još su nepoznati.

Jankovića su policajci pronašli kako bez svijesti, okrvavljena i potpuno izobličenog lica leži ispred upaza u poslovnu zgradu u Petrovaradinskoj ulici. Puna tri tjedna liječnici su se borili za njegov život, a čim je postao kontaktibilan, operativci odjela krvnih delikata pokušali su s njom razgovarati.

Na temelju indicija i informacija s terena zasnovana je osnovana sumnja da je počinitelj ultimat fighter Marelja. Identifikacija ozlijeđenog Jankovića policajcima je bila otežana jer je u džepu imao slovenske dokumente na ime Saša Kocian. Ispostavilo se da su dokumenti ukradeni pa je provdeno vještačenje otisaka palilarnih linija prstiju.

Identični otisci pronađeni su u kriminalističkim evidencijama MUP-a, obzirom da je i Janković otprije poznat policiji.

Pogledajte Vedrana Marelju kako se bori u ringu na Otvorenom prvenstvu Zagreba 2010. (niži, istetovirana ruka)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:21