StoryEditor
OBIJEST

VIDEO: SNIMAO SE KAKO KOD DUBROVNIKA AUTOM JURI 240 NA SAT 'Ušćerat ćemo ga preko Bosanke, gore nema kamera'

 
 Screenshot / YOUTUBE

YouTube korisnik "Theanijel" u srijedu je na toj platformi objavio po noći snimljen video naslovljen "Vozio sam 240kmh iznad Dubrovnika BMW e46 325ci".

Snimka traje dvije minute i 56 sekundi, a "Theanijel" na njezinom početku gledateljima govori što planira napraviti.

"Bolid je zagrijan. Vozit ćemo 200 poviše Dubrovnika. Trenutno se nalazimo u Kuparima. Idemo prema gradu pa ćemo ga ušćerat preko Bosanke 200, gore nema kamera, ovdje je video nadzor", rekao je "Theanijel".

Treba napomenuti da je "Theanijel" prije odlaska prema svojoj destinaciji pokazao kako izgleda njegov automobil, a na snimci su se vidjele i njegove registracijske pločice.

Nakon reza, "Theanijel" je gledateljima obznanio da se nalazi na lokaciji, a potom je rekao: "Ići ćemo 200 sigurno, a ako može i više, neka uhvati i više."

Potom je dao gas i krenuo ka ostvarivanju svog nauma. Na videu koji je objavio moglo se vidjeti da postigao brzinu od 240 kilometara na sat te da su tijekom opasne vožnje pored njega u suprotnoj traci prošla dva automobila.

 

Ovaj je video na YouTubeu dosad pregledan blizu 2.500 puta, a prikupio je 16 lajkova i 95 dislajkova. Komentari ispod videa gotovo da su svi negativni, a većina je "Theanijelu" poželjela gubitak vozačke dozvole i kaznu.

Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska objavila je da je upoznata s incidentom te je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 02:54