POKUŠAO POBJEĆI

'VIDJELI SMO JEDNOG MUŠKARCA KAKO NEPOMIČNO LEŽI NA PODU, A DRUGOG KAKO BJEŽI' Policija otkrila tko je nasmrt pretukao čovjeka u središtu Rijeke

 Nikša Stipaničev / CROPIX

Zbog sumnje da je u svađi u noći na nedjelju udario 44-godišnjaka koji je pao, a potom i preminuo od zadobivenih ozljeda, primorsko-goranska policija kazneno je prijavila muškarca uhićenog u Rijeci nedugo nakon obračuna.

Uhićeni je kazneno je prijavljen za nanošenje teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti te je predan pritvorskom nadzorniku.

Policija je izvijestila da je dojavu svađi u Adamićevoj ulici u središtu Rijeke dobila oko 1.35 sati, u noći u kojoj se u cijelom središtu grada slavilo otvaranje Europske prijestolnice kulture, nakon središnjeg programa otvaranja u luci.

Po dolasku na mjesto događaja policajci koji su se nalazili u blizini vidjeli su muškarca na podu te drugog koji se trčeći udaljava. No, bjegunca su ubrzo sustigli i priveli ga.

Ozlijeđeni je žurno prevezen u riječku bolnicu, gdje je i preminuo. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se dvojica muškaraca verbalno sukobili, nakon čega je osumnjičeni udario svog vršnjaka koji je pri padu teško ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 10:10