PROSTITUCIJA U RIJECI

VJEROUČITELJ PODVODIO ŽENU U 'USPJEŠNOM BRAKU' Sve se otkrilo kada ih je odao pohotni klijent

Vjeroučitelj je osam mjeseci podvodio jednu uglednu Riječanku željnu dodatne zarade, koja je svoje usluge naplaćivala od 500 do 750 kuna, a on je uzimao manji postotak

RIJEKA - Policijski službenici Službe organiziranog kriminaliteta PU primorsko-goranske u jednom dijelu istrage dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom iz Rijeke. Opravdano se sumnja da je punih osam mjeseci organizirao pružanje seksualnih usluga ženske osobe na području Primorsko-goranske županije, javlja Novi list.

SKANDAL U RIJECI Riječki makro predavao je u crkvenim gimnazijama: Podvodio je udanu ženu i savjetovao bračne parove!

No, marginalna policijska vijest o još jednoj završenoj kriminalističkoj obradi dobila je na zanimljivosti onog trenutka kada je Novi list iz više neformalnih izvora doznao da se u muškarcu podvodaču krije i osoba koja je vjeroučitelj, radi u jednoj riječkoj školskoj ustanovi, mlade ljude poučava moralu, etici, duhovnim vrijednostima!

Intimna priča u kojoj su svi zarađivali, naprasno je prekinuta nakon anonimne prijave o ucjenjivanju žene koja je redovno nudila seksualne usluge.

Tada je i isplivala osnovna priča, da je vjeroučitelj duže vrijeme podvodio spomenutu žensku osobu koja je inače u uspješnom braku, ali je za vrijeme posla uvijek nalazila vremena za dodatnu zaradu prostituiranjem, piše Novi list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:23