NEVRIJEME

VJETAR 'DIVLJA' U ZAGREBU I OKOLICI Vatrogasci intervenirali desetak puta - uklanjali polomljena stabla, sanirali krovove, gasili požare...

Oštećena trgovina autodijelovima Tokić u Ivancu
 Policija zaustavlja - Varaždinska županija

Vjetar koji od jutra “šamara” po Zagrebu i okolici prouzročio je nevolje građanima. Zbog toga su unazad tri sata zagrebački i zaprešićki vatrogasci intervenirali desetak puta.

Od 11 sati na nekoliko lokacija u Zagrebu iščupana ili polomljena stabla omela su promet pa su vatrogasci sa Budenečkog puta, Jordanovačke livade, novozagrebačke ulice Većeslava Holjevca te sesvetskog Bedema ljubavi uklanjali stabla s prometnica.

Osim toga, na zagrebačkoj Volovčici točnije u Ivanićgradskoj sa krova Doma za starije visio je kolektor koji je 'prijetio' padom na prolaznike.

Osim vjetra, bilo je i vatre pa su intervencije gašenja požara zabilježene na Markuševečkom popovcu ali i u stanu u Kikićevoj ulici na Srednjacima.

Vjetar zadaje glavobolje i u Zaprešiću. S krova zgrade u Ulici Matije Skurjenija otrgnut je dio limenog krova nešto prije podneva, a kojeg su vatrogasci potom uspjeli pričvrstiti ponovno na objekt.

Nešto prije toga, zaprešićki vatrogasci intervenirali su i u Novoj ulici gdje je uslijed naleta vjetra otrgnut krov sa zgrade.

Zabrinuti stanari su na intervenciju osim vatrogasaca pozvali i krovopokrivača kako bi udruženim snagama riješili prijeteći problem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:24