SMRT NA PRUZI

Vlak kod Sesvetskog Kraljevca naletio na čovjeka i usmrtio ga; navodno je riječ o migrantu

Tri muške osobe hodale su prugom. Kad je vlak po mraku naišao, dvojica su skočila u stranu, dok za jednog, nažalost, nije bilo spasa
 Boris Kovacev/Cropix

Putnički vlak koji prometuje na relaciji Zagreb-Novska, i koji je prolazio tom dionicom, kod Sesvetskog Kraljevca je oko 17.17 sati naletio na osobu.

Iz PU zagrebačke kažu da je ta osoba nažalost preminula te da je željeznički promet bio zatvoren u oba smjera radi obavljanja policijskog očevida.

Kako doznajemo, život u naletu vlaka izgubio je 40-godišnji državljanin Nepala. Policijski očevid je završio nešto prije 20 sati i promet vlakovima je pušten u oba smjera.

image
Boris Kovacev/Cropix
image
Boris Kovacev/Cropix

Kako doznajemo, navedenom dionicom, točno po sredini pruge, hodale su tri muške osobe. No u jednom trenutku, kad je vlak po mraku naišao, dvojica su skočila sa strane na vrijeme i uspjela se spasiti, dok za jednog, nažalost, nije bilo spasa.

I dok će tijekom večeri na policiji biti saslušana dvojica muškaraca, tijelo trećega će biti prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku kako bi se obavila obdukcija i utvrdio točan identitet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 22:27