OŠTEĆENO PET AUTA

Vlasnik Mercedesa u Splitu stari je znanac policije: Sjeo je u auto, pokrenuo ga, a vozilo je eksplodiralo

Kako je navedeno u policijskom priopćenju, eksplozija se dogodila u 0,55 sati, a jedna je osoba zatražila liječničku pomoć

 
 Nikola Vilic/Cropix

Jutros oko 00.50 sati, na splitskim Tablama, odjeknula je detonacija koja je šokirala stanare tog dijela grada.

Uslijed aktivacije eksplozivnog sredstva ispod vozila marke Mercedes, oštećeno je još pet parkiranih osobnih vozila, štetu je zasad teško procijeniti, no u svakom slučaju je velika, piše Slobodna Dalmacija.

Djelatnici splitske Hitne medicinske pomoći obavili su liječnički pregled 38-godišnjeg muškarca koji je zatražio liječničku pomoć, ali nije teže ozlijeđen.

image


Nikola Vilic/Cropix
image


Nikola Vilic/Cropix
image

Nikola Vilic/Cropix

Policijski službenici su osigurali mjesto događaja i obavit će se očevid. O događaju je izviješteno nadležno državno odvjetništvo i u tijeku je kriminalističko istraživanje, javljaju iz splitske policije.

Neslužbeno saznajemo da je ustvari pravo čudo da je eksplozija prošla bez žrtava jer je vozač prije detoniranja sjeo u vozilo i pokrenuo ga.

image

Nikola Vilic/Cropix

Također, riječ je o starom znancu policije, koji je bio sudionik ranijih obračuna u splitskom kriminalnim krugovima, pri čemu je jednom završio u medijima i kao žrtva premlaćivanja, piše Slobodna.

image
Vojko Basic
image
Vojko Basic
image
Vojko Basic
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:26