ZBOGOM ‘MONACU‘

Vlasnik noćnog kluba u kojem su opečeni gosti najavio da zatvara lokal: ‘Ljudske žrtve nemaju cijenu‘

‘Prostor nije moj, izlazim iz prostora, više tu ne mislim voditi klub. Nije zatvaranje na tjedan ili dva, stvarno zatvaram‘

Požar u narodnjačkom klubu u Karlovcu

 Screenshot/

Vlasnik noćnog kluba ‘Monaco‘ iz Karlovca, u kojem je u noći sa subote opečeno nekoliko gostiju zbog nepažljivog rukovanja zapaljenim alkoholom, objavio je kako zatvara svoj lokal.

‘Istina je da zatvaram. Ljudske žrtve nemaju cijenu. Trenutno se tako osjećam da mislim da je to jedino ispravno. Nisam stupio u kontakt s ozlijeđenima, nisam dobio nikakvu službenu informaciju pa ne znam kako su. Policija je noćas još očevid obavila. Ja ću zatvoriti. Prostor nije moj, izlazim iz prostora, više tu ne mislim raditi niti voditi klub. Nije zatvaranje na tjedan ili dva, stvarno zatvaram, rekao je vlasnik disco kluba ‘Monaco‘ Gordan Fancev za 24 sata.

Podsjećamo, kako je Jutarnji pisao, performans s ‘paljenjem šanka‘ u narodnjačkom klubu ‘Monaco‘ u Karlovcu jutros oko 2.30 sati oteo se kontroli i završio tragično. Alkohol zapaljen na šanku se raspršio po gostima i ljudi su doslovno počeli gorjeti. Potvrđeno nam je da je sedmero njih zatražilo liječničku pomoć, četiri osobe teško su ozlijeđene, jedna izuzetno teško i nalazi se na odjelu Intenzivne njege, potvrdila nam je to ravnateljica Opće bolnice Karlovac dr. Ivana Kovačić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:02