NAPAD U OSIJEKU

VODITELJ UREDA DAVORA BERNARDIĆA PRETUKAO DOMAGOJA HAJDUKOVIĆA Tomislav Mikulin bit će prijavljen za nanošenje tjelesne ozljede i nasilje u obitelji

 
Tomislav Mikulin i Domagoj Hajduković
 Matija Djanješić / Damjan Tadić / CROPIX

Tomislav Mikulin (26), koji je u nedjelju poslijepodne priveden u PU osječko-baranjsku zbog verbalnog, a potom i fizičkog napada na Domagoja Hajdukovića, saborskog zastupnika SDP-a i predsjednika ŽO SDP-a Osječko-baranjske županije, bit će tijekom današnjeg dana predan pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti kaznenu prijavu za kaznena djela nanošenje tjelesne ozljede i nasilja u obitelji.

Inače, riječ je o voditelju Ureda predsjednika SDP-a Davora Bernardića i njegovoj desnoj ruci. Mikulin je, kako smo već izvijestili, osumnjičen da je u nedjelju poslijepodne prvo verbalno, a potom i fizički u Osijeku nasrnuo na Hajdukovića, što je u odgovoru na naš upit potvrdila i PU osječko-baranjska.

- Danas oko 17.30 sati policija je putem telefona zaprimila prijavu 39-godišnjeg hrvatskog državljanina da ga je na ulici verbalno i fizički napala njemu poznata muška osoba. Prijavitelj je zatražio liječničku pomoć u Kliničkom bolničkom centru Osijek gdje su mu liječnici konstatirali da je lakše ozlijeđen. U službene prostorije policije doveden je 26-godišnji hrvatski državljanin za kojega je prijavitelj naveo da ga je verbalno i fizički napao. Kriminalističkim istraživanjem utvrdit će se sve okolnosti postojanja prekršajne i kaznene odgovornosti," izvijestila je PU osječko-baranjska. Motivi ovog napada bit će poznati nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja.

Hajduković bi, inače, trebao nositi i listu Restart koalicije u IV. izbornoj jedinici, a SDP-ov dužnosnik nije se javljao na naše telefonske pozive i poruke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 07:05