NESREĆA U OREHOVICI

Vozač (77) dvaput udario u isti betonski stup pa preminuo

Na mjestu događaja liječnici su mogli samo konstatirati smrt. Je li muškarcu pozlilo ili je u pitanju nešto drugo, još nije poznato

Prometna nesreća u Orehovici

 PU međimurska

Dok se čeka nalaz obdukcije s Odjela patologije Županijske bolnice u Čakovcu, gdje je u subotu prevezeno tijelo 77-godišnjeg međimurskog umirovljenika kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, čakovečki policajci dovršili su očevid na mjestu prometne nesreće u Orehovici.

Prema dosad utvrđenome, 77-godišnjak se u subotu oko 8.40 sati vozio kolnikom Ulice dr. Ljudevita Gaja. Iz neutvrđenog razloga skrenuo je na travnatu površinu gdje je bočnim dijelom vozila udario u betonski stup niskonaponske električne mreže. Potom je krenuo unatrag i zaustavio se, da bi zatim ponovno krenuo naprijed i prednjim dijelom vozila udario opet u isti betonski stup. Je li mu pozlilo ili je u pitanju bilo nešto drugo, još nije poznato.

- Na mjestu događaja liječnik tima hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt 77-godišnjeg vozača. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Od 9 do 10:40 sati Ulica dr. Ljudevita Gaja zbog obavljanja očevida bila je zatvorena za sav promet koji se odvijao okolnim ulicama - kažu iz PU međimurske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:14