KOBNA PROCJENA

Vozač iz Dubrovnika poginuo prilikom pretjecanja na Jadranskoj magistrali

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 17,50 sati na državnoj cesti D-8 u blizini Orašca

Ilustracija

 Zvonimir Barisin/Cropix/Cropix

Očevidom prometne nesreće na Jadranskoj magistrali kod Orašca u kojoj je poginuo 57-godišnji vozač teretnog vozila iz Dubrovnika, utvrđeno je da se njegovo teretno vozilo prilikom pretjecanja drugog teretnog vozila sudarilo s autobusom, objavila je u četvrtak policija.

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć oko 17,50 sati na državnoj cesti D-8 (Jadranskoj magistrali) u blizini Orašca, naveli su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pedesetsedmogodišnji vozač teretnog vozila dubrovačkih registracija, "krećući se u smjeru Dubrovnika, na ravnom cestovnom potezu započeo je pretjecati teretno vozilo crnogorskih registracija, pri čemu je prednjim dijelom svog vozila udario u prednji lijevi dio autobusa makedonskih registracija, kojim je, iz suprotnog pravca, upravljao 64-godišnji državljanin Kosova", dodaju iz policije.

Uslijed udara na mjestu nesreće smrtno je stradao 57-godišnji vozač dubrovačkog teretnog vozila, dok su 60-godišnji putnik iz njegovog vozila i vozač autobusa lakše ozlijeđeni. Nakon ukazane liječničke pomoći, zadržani su na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu Jadranske magistrale bio je potpunosti zatvoren do 21,25 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:50