UGROZA ŽIVOTA

Vozač quada naletio na razapetu žicu u šumi, policija intenzivno traga za počiniteljem

U naletu četverocikla žičana prepreka je pukla, a vozač nije ozlijeđen, izvijestila je PU koprivničko-križevačka

Žica koju je netko rastegnuo preko šumskog puta 

 FACEBOOK/Amel Huskić

Koprivničko-križevačka policija traga za osobom koja je između dva drveta na šumskoj stazi kod mjesta Mičetinac postavila žicu u koju je u nedjelju zapeo vozač četverocikla.

Iako 45-godišnji vozač četverocikla u naletu na postavljenu žicu nije ozlijeđen, policija je izvijestila da nastavlja kriminalističko istraživanje kako bi pronašla počinitelja kojeg sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Policija je u utorak izvijestila da je žica postavljena između 22. siječnja i 4. veljače preko šumske staze. U naletu četverocikla žičana prepreka je pukla, a vozač nije ozlijeđen.

Sličnih slučajeva stavljanja prepreka na šumske staze koje koriste vozači četverocikala i motora bilo je i prošle godine na području Koprivničko-križevačke županije. U rekreacijskoj šumi pored Koprivnice nepoznati počinitelj srušio je drvo na stazu i to odmah na skretanju kako vozačima ne bi bila odmah uočljiva.

Još su svježa sjećanja i na događaj iz 2020. kad je 21-godišnji mladić na području Jelenja poginuo naletjevši motorom na bodljikavu žicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:09